Investeringsstrategie Engie Rotterdam
  • Engie
  • Rotterdam
  • 2019
  • Petrus, Sander

Met de verkoop van de Rotterdamse energiecentrale in 2019 markeert Engie een omslag in haar bedrijfsstrategie. Engie wil ‘zero carbon as a service’ groot maken in de markt. Een van de meest interessante gebieden om dat te testen en groot te maken, is de regio Rotterdam.

Bouwen aan een investeringsstrategie voor de Rotterdamse regio. Wil je daar iets zinnigs over zeggen, dan moet je 1) eerst begrijpen wie Engie is en wat haar kernkwaliteiten zijn. Daarna wil je scherp hebben 2) hoe het Rotterdamse krachtenveld er uit ziet, wie de smaakmakers zijn en waar de grootste regionale uitdagingen liggen. De combinatie van deze twee leidt tot 3) een investeringsstrategie, voor zowel de positionering van Engie in de regio als 4) concrete projecten waar Engie het verschil kan maken.

Aan &Flux de begeleiding van deze zoektocht. Dat doen we met ontzettend veel plezier. Door deze projecten werken we vanaf de basis aan nieuwe verdienmodellen en maken we business van duurzaamheid. Een prachtige klus!

Contact opnemen?

Petrus kan je helemaal bijpraten over dit project!

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.