• Gepubliceerd: 23 april 2020
  • Door: Thea Timmermans

We zijn van start! Samen met een zeskoppige, multidisciplinaire jury hebben we afgelopen 12 maart de teams geselecteerd die aan de slag gaan met het project ‘Resilience by Design’. Gelukkig wisten we toen nog niet dat dit de laatste dag zou worden waarop het Scheepvaartmuseum open was, het team uit New York nog terug kon vliegen naar de Verenigde Staten, en wij allemaal niet meer op kantoor zouden werken maar vanuit huis….

Samen met de teams onder leiding van D.efac.to Architecture & Urbanism en One Architecture & Urbanism hebben onze collega’s Sander en Thea de afgelopen tijd hard gewerkt om de start van het project ‘om te bouwen’ naar een web-based project waarbij we de eerste werkateliers al ‘Zoom-end’, ‘Team-end’ en op andere virtuele manieren inmiddels tot een goed einde – of beter gezegd, goede start, hebben gebracht. We houden jullie heel graag op de hoogte van de vorderingen, tussentijds én als de eindresultaten zichtbaar worden. En ondertussen blikken we met veel plezier terug op 12 maart, waar we een hele leuke sfeerimpressie van de dag bij deze met jullie willen delen!

Meer weten over dit project?

Vraag het aan Thea!

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.