Klimaatadaptatie
  • Gepubliceerd: 24 maart 2020
  • Door: Thea Timmermans

Volgens het Notre Dame Global Adaptation Initiative behoort Nederland bij de top 10 van de wereld in capaciteit voor klimaatadaptatie. Wij als &flux zijn natuurlijk ook hard bezig die capaciteit van Nederland verder te verhogen en te verzilveren. Wij willen klimaatadaptief bouwen hier het nieuwe normaal maken!

Wat gebeurt er verderop in de wereld?

Maar wat zijn andere landen aan het doen met betrekking tot klimaatadaptieve bouw? Hoe zit het met de adaptatie capaciteit in een land als Indonesië? Hoe kunnen zij met beperktere middelen alsnog weerbaar worden voor klimaatverandering? Kunnen zij misschien adaptatiemaatregelen aan andere doelen koppelen om meer te bereiken en wat kunnen de Sustainable Development Goals hierin betekenen?

Mijn naam is Jil Hötte en ik ben sinds februari aan de slag als afstudeerster bij &Flux. De komende maanden ga ik me bezig houden met deze vraagstukken. Vind jij dit net zo interessant als ik, neem dan contact met mij op!

Inmiddels ben ik afgestudeerd en ben in dienst bij &Flux. Met trots kan ik dan ook mijn rapport publiceren.
Meer weten en meedoen? Kijk ook eens bij onze proposities!

Wil je hierover doorpraten?

Stuur dan een bericht naar Sander!

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.