• Gepubliceerd: 13 maart 2020
  • Door: Thea Timmermans

Duurzame innovaties ontwikkelen met ondernemers. Daar worden wij wel warm van. En dat is precies waar we aan mogen werken als Programmamanager van het innovatieprogramma Energie en Klimaat van TNO, de Provincie Zuid-Holland en InnovationQuarter, de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Zuid-Holland.

De regio heeft stevige ambities op het gebied van duurzaamheid. Én een prachtige regionale fieldlab-infrastructuur. Dit biedt kansen voor ondernemers om hun innovaties verder te ontwikkelen, te testen en succesvol te introduceren op de markt. Binnen het programma werken we met de dragende partners en alle fieldlabs aan het stimuleren en realiseren van duurzame innovaties. De belangrijkste opgaves die daarbij centraal staan, zijn: de verduurzaming van de gebouwde omgeving, het ontwikkelen van een ‘Smart Multi Commodity Grid’, het bevorderen van exportkansen en de decarbonisatie van het Haven- en Industrieel Complex. Uitdaging genoeg – en daar worden wij erg blij van!

Geïnteresseerd in dit programma?

Praat er over door met Tanja!

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.