Subsidieregelingen CCU
  • Gepubliceerd: 26 maart 2020
  • Door: Thea Timmermans

Samen met TKI Energie en Industrie en Rijksdienst voor Ondernemen Nederland (RVO) organiseren we een webinar over subsidieregelingen voor CCU-projecten.

Webinar Subsidieregelingen CCU

Dit voorjaar kunt u inschrijven op een aantal interessante subsidieregelingen CCU. Om u te voorzien van alle benodigde informatie over over deze regelingen, organiseert TKI Energie en Industrie, in samenwerking met TKI Nieuw Gas en CO2 Smart Use, een webinar op 8 april van 15:00-16:00.    

Rob Kreiter, directeur TKI Energie en Industrie host de webinar. Diverse mensen van RVO en CO2 Smart Use zijn ook online om toelichting te geven en uw vragen te beantwoorden.

Aanmelden

Deelname aan de webinar is kosteloos. U kunt zich hieronder aanmelden. Vergeet niet uw vragen over de regelingen toe te voegen!

U ontvangt van ons een deelnamelink om de webinar te volgen. Na afloop sturen wij u een factsheet als houvast voor uw aanvraag.

Kent u andere geïnteresseerden in de webinar? Stuur deze uitnodiging vooral aan hen door.

Het programma

15:00   Toelichting op de vijf regelingen
15:20   Twee voorbeelden van succesvolle projecten
15:30   Q & A: vooraf gestelde vragen
15:45   Q & A: online vragen tijdens webinar
16:00   Einde webinar

Meer weten?

Neem contact op!

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.