• Gepubliceerd: 27 februari 2020
  • Door: Sander van der Wal

Werken aan een duurzaam Nederland: circulair, fossielvrij, resilient. Dat is wat we doen. Sinds begin van dit jaar doen we dat vanuit het leukste nieuwe bedrijf van Nederland (vinden wij): &flux!
Gelukkig beginnen we niet op ‘nul’. Onze mensen hebben al een bak ervaring op het gebied van energietransitie, grondstoffentransitie en klimaatadaptatie.

Op eigen benen

&flux is ontstaan uit de vele mooie duurzaamheidsprojecten die zijn ontwikkeld en gerealiseerd binnen BLOC – het toonaangevende ‘next generation development’ bedrijf uit Rotterdam. Vanuit deze springplank voor nieuw ondernemerschap hebben we de afgelopen jaren gewerkt aan projecten, programma’s en nieuwe waardeketens. Hebben we stap voor stap geleerd waar we goed in zijn en waar niet, wat we in de toekomst willen gaan doen en hoe we ons daar het beste op kunnen organiseren.

Voor een succesvolle toekomst is een klimaatvriendelijke werkwijze een absolute voorwaarde. Dat geldt voor bedrijven, voor overheden, voor… nou ja: ons allemaal. Dat betekent: verder kijken dan je eigen business, samenwerken en nadenken over de impact van groei en ontwikkeling. En dat biedt kansen!

Duurzame warmte, hergebruik van CO2, grootschalige inzet van waterstof, een duurzame glastuinbouw, klimaatadaptieve nieuwbouw in Zuid-Holland en de Metropoolregio Amsterdam, circulaire bouw, de transitie naar een ‘nieuwe economie’, programmamanagement op Energie & Klimaat: &flux is een nieuw bedrijf met een bak ervaring.

Meer weten? Samenwerken?

Een afspraak is zo gemaakt!

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.