Volg ons op:

Senior met focus op Ketens, Conversies & Systeemintegratie

Wil je meebouwen aan een toekomstbestendige economie? &Flux zoekt een gedreven professional met wie we nog meer impact kunnen maken en onze groei kunnen versnellen! We hebben een mooie uitdaging klaarliggen.

Wat wij doen:

Wij geloven in een gezonde, toekomstbestendige economie. &Flux bouwt aan de waardeketens die dat waar gaan maken. Wij creëren en verzilveren kansen om de nieuwe economie vorm te geven. En bouwen de proposities en de coalities die dat waarmaken. Met kennis van zaken en kennis van ketens.

Een greep uit de projecten die wij initiëren en ontwikkelen:

  • Hergebruik van restwarmte en CO2 in de glastuinbouw, waarmee we het gebruik van aardgas vermijden.
  • Het positioneren van CO2 als grondstof voor een economie die van ons grootste klimaatprobleem nieuwe business maakt.
  • Samen met industriële partners werken aan verwaarding van reststromen en import van groene waterstof.
  • Restwarmte uit datacenters naar de gebouwde omgeving brengen. Klimaatadaptatie, duurzaamheid en circulariteit aan elkaar verbinden. En we zijn nog lang niet klaar.

We zijn nu zo’n negen maanden uit de startblokken en gegroeid naar een elftal van geweldige mensen die intrinsiek gemotiveerd zijn om het verschil te maken. Nu zijn we op zoek naar nummer 12!

Wie jij bent:

Ben jij er van overtuigd dat je met jouw energie en competenties  de wereld een beetje gezonder kan maken en geloof je dat systeemintegratie het sleutelwoord is? Weet jij wat het is om aan waardeketens te bouwen en snap jij hoe je mensen in beweging krijgt? Vind jij het leuk om mee te bouwen aan een snelgroeiende start-up in de wereld van duurzaamheid?

Onze tickboxes:

  • Je durft jezelf ervaren (10+ jaar werkervaring) te noemen en hebt natuurlijk gezag in wat je doet;
  • Je snapt hoe je bedrijven helpt naar nieuwe ketens en samenwerkingen;
  • Je spreekt ook de taal van overheden en weet dwars door barrières te breken als het moet;
  • Je hebt een bestuurlijk netwerk opgebouwd bij overheid en markt;
  • Je kent de wereld van de glastuinbouw, industrie, gebouwde omgeving, datacenters (of een paar daarvan) en ziet nog eindeloos veel mogelijkheden om tot conversies en ketens te komen;
  • Je snapt de inhoud, je kan daar met professionals over sparren en je kan het tegelijkertijd uitleggen aan je buurvrouw;
  • Je hebt gewoon hartstikke veel zin om in een jong bedrijf met gave collega’s te bouwen aan projecten die de wereld gezonder maken!

Interesse? Kom koffie drinken met Sander en Petrus.
Neem contact op met Eveliene Wesdorp via: eveliene@nflux.nl

Ook meedoen?

Neem contact op met Eveliene

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.