Nieuw bij &Flux

Sinds mei van dit jaar mag ik mezelf met trots medewerker van &flux noemen. Hoe ik hier ben beland? Per toeval eigenlijk. Op zoek naar een nieuwe uitdaging……. Nee hoor, zo is het niet gedaan.
Ik wilde gewoon weer aan de slag. En via, via lag daar ineens de vacaturetekst voor mijn neus. Helemaal in mijn straatje: van alles wat, regelen, organiseren, plannen, MarCom en een beetje structuur in de chaos aanbrengen. Het enige wat ik niet wist was wat soort bedrijf het was. Dit ontdekte ik pas tijdens het sollicitatiegesprek en ik dacht; It’s a Bingo! Ook als je het mijn familie en vrienden vraagt zullen ze zeggen: ‘Ja, dat is helemaal een bedrijf voor haar’. Ik kan dus wel zeggen dat ik met mijn neus in de boter ben gevallen.

In de afgelopen maanden werd ik bijzonder verrast door de energie en passie die mijn collega’s uitstralen. Meeste mensen zeggen wel; we werken samen, we zijn open en eerlijk, maar hier wordt het zo min mogelijk gezegd en juist gedaan. Een echte Rotterdamse mentaliteit waarin ik me thuis voel. En zo is het misschien wel echt. Thuiskomen. Handen uit de mouwen. Met poten in de modder. Zo zijn er nog veel meer open deuren, maar kun je zelf wel invullen lijkt me.

Kort door de bocht: Ik mag me gelukkig prijzen dat ik met zoveel gepassioneerde mensen mag werken die allemaal voor 1 ding gaan: Doen waar je gelukkig van wordt en de wereld mooier achterlaten dan toen je erin kwam.

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.