Voor &Flux zitten er een aantal grote en gave projecten in het vat.

Met veel passie vertelt Petrus zijn verhaal over deze projecten en de impact die ze zullen maken. “De wereld een stukje mooier maken, daar gaan we bij &flux voor!”
Een aantal van de projecten die we begeleiden kennen een geheimhoudingsverklaring. We mogen er dus gewoon niks over vertellen. Maar dat op zich is natuurlijk een heel goed teken!

Verschillende grote, industriële bedrijven investeren in fundamenteel andere waardeketens en dat is natuurlijk hartstikke spannend. We zien een beweging aankomen waarin grote spelers inzien dat de energie- en grondstoffentransitie een nieuwe, groeiende economie is waar nu al op wordt geconcurreerd. De geheimhoudingen waar we onder werken zijn daar het bewijs van.

Maar zo zag Petrus: ‘Het gaat niet alleen om de financiën, ik zie bij het hogere management echt een innerlijke drijfkracht om meer en beter te doen voor de wereld. Die nieuwe economie is voor hen geen punt van discussie meer. En dat is nou juist zo gaaf!’

Met het bouwen aan nieuwe energie- en grondstoffenroutes gaan we echt een verschil maken, ook op internationale schaal!

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.